Δραστηριότητες


Ιδέες για Ημερήσιες Εκδρομές … εξερευνήστε την ομορφιά της Λίνδου

Παραλία Λίνδου: Η υπέροχη παραλία. Βαθιά αμμώδη νερά και εξαιρετικό χρώμα που προσφέρεται για παιχνίδι και χαλάρωση. Η θέα στην πανέμορφη πόλη και το κάστρο είναι μια παραλία που πρέπει να επισκεφτείτε.

Το Χωριό της Λίνδου: Στους πρόποδες ενός απόκρημνου βράχου που περιβάλλεται από τη θάλασσα είναι ο παραδοσιακός οικισμός της Λίνδου. Στην κορυφή του ίδιου βράχου είναι η Ακρόπολη εδώ και αιώνες, ατενίζοντας με υπερηφάνεια το αρχιπέλαγος. Η αρχαία ελληνική ομορφιά σε όλο το μεγαλείο της σε συνδυασμό με τη γραφική ομορφιά του χωριού της Λίνδου.

Η εκκλησία της Παναγίας στη Λίνδο: Βρίσκετε στο κέντρο της Λίνδου και είναι ο 14ος αιώνας με οκταγωνικό θόλο, λευκοί τοίχοι και κεραμική οροφή. Πολύ όμορφο και διακριτικό καμπαναριό και πλούσια συλλογή εκκλησιαστικών εκθεμάτων μουσείων. Εντυπωσιακό λευκό και μαύρο πάτωμα με βότσαλα, ξυλόγλυπτο τέμπλο και όμορφες τοιχογραφίες που σίγουρα κλέβουν τα βλέμματα των επισκεπτών.

Μουσείο Τσαμπίκα: Πριν από τον Αρχάγγελο θα συναντήσετε την εκκλησία της Παναγίας της Τσαμπίκα με το μικρό μουσείο δίπλα σε αυτό. Πρόκειται για τόπο λατρείας και ιερό προσκύνημα στην Παναγία. Στη Μονή θα βρείτε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τσαμπίκα. Βρέθηκε στο λόφο απέναντι, πάνω από την ομώνυμη παραλία.Πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ενώ βρίσκεστε στη Λίνδο


√   Θαλάσσια σπορ

√   Kitesurfing

√   Windsurfing

√   Βόλτα με γαϊδουράκια

√   Ολοήμερη Κρουαζιέρα

√   Ψώνια


√ Να Κολυμπήσετε στο κόλπο του Αγίου Παύλου

√ Να Κολυμπήσετε στα Βλυχά

√ Να Επισκεφθείτε την Ακρόπολη της Λίνδου

√ Να Επισκεφθείτε την κοιλάδα με τις πεταλούδες

√ Να Επισκεφθείτε τις επτά πηγές

√ Να Επισκεφθείτε της πηγές της Καλιθέας